Network Menu

Hyra, köpa, sälja, arbete

Här är du som SWEA-medlem välkommen att sätta in din annons gratis.

Kontakta birgitta.morin(Replace this parenthesis with the @ sign)neuf.fr

______________________________________________________________

Söker: liten lägenhet eller bara ett rum i en lägenhet ihop med andra

Hej!
Mitt namn är Katharina, jag är 28 år gammal och är bosatt i Stockholm med mina två hundar och pojkvän. För närvarande studerar jag en kandidat inom offentlig rätt i kombination med internationella relationer. I vår ska jag studera min 6:e termin i Paris genom Erasmusprogrammets utlandsstudier. Jag har blivit antagen till skolan Panthéon-Sorbonne, varav jag nu är i intresse av en lägenhet.

Optimalt hade varit en liten lägenhet eller bara ett rum i en lägenhet ihop med andra där jag och helst mina hundar kan bo. Gärna så centralt som möjligt men såklart är allt av intresse. Jag röker och festar inte samt är väldig ordningsam och skötsam. Om det finns möjlighet att min små hundar kan följa med så är dem också mycket skötsamma och en ras som inte fäller.

Hoppas ni finner mig och mina hundar, Bobbo och Milou, intressanta.
Ni kan nå mig på mobil +46723339904 eller på mail katharina.zethelius(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.se