Network Menu

SWEA PRO

Kära Paris-Swea,

SWEA Paris har sedan årsmötet den 4 mars 2021 nu sin alldeles egna SWEA Professional-grupp!

SWEA Professional Paris är, som i de andra avdelningarna, en intressegrupp inom SWEA Paris. Målsättningen är att skapa en mötesplats som stimulerar och inspirerar till goda relationer. Vi tror starkt att detta bidrar till mångfald som öppnar dörrar för nya möjligheter!
Vi vill bjuda in till träffar med intressanta föreläsare, events och After Works. Här kommer medlemmarna att bli uppdaterad om vad som händer i Frankrikes affärsvärld och vi vill ge medlemmarna möjlighet att nätverka med andra dynamiska svenska kvinnor runt om i världen!
Som vi alla vet så bygger dagens affärsliv på goda och långsiktiga relationer med ömsesidigt utbyte, vilket ibland kan vara en utmaning när man bor utomlands. SWEA Professional vill därför bidra till kvinnors professionella nätverk och till möjligheten att knyta nya kontakter.
SWEA Professional är till för alla medlemmar som är intresserade av affärsrelationer, business, karriär och företagande.
Sitter du på en lång karriär i Frankrike och kan dela med dig av dina erfarenheter? Vill du kanske vara  mentor till yngre medlemmar? Är du relativt ny i Frankrike och på den franska arbetsmarknaden? Söker du nya utmaningar? Vill du nätverka med svenska kvinnor i Frankrike och Paris och även internationellt? Då är SWEA Professional för dig!
Som medlem ingår man som sagt även i ett globalt nätverk.
Gå gärna in på hemsidan http://professional.sweaarkiv.org där du kan läsa mer om vad SWEA Professional är och se vilka andra SWEA-avdelningar som har SWEA Professional.
Vår målsättning är att anordna ett flertal events under året för våra medlemmar.

Är du intresserad av SWEA Professional, kontakta oss gärna per mail sweaprofessionalparis(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com .

SWEA Professional agenda

PROGRAM HÖSTEN 2021* 

30 september 17.00 Webbinarium (via zoom) med Marianne Hamilton och Bodil Sonnesson. Tema: Women and leadership. Samarrangemang med Svenska Handelskammaren och Sveriges ambassad i Frankrike och SWEA International. OBS på engelska.

6 oktober 19.00 Besök hos Thomasine Barnekow, handskdesigner, konstnär och en extraordinär sömmerska. Thomasine tar emot oss i sin ateljé (Paris 1er) och kommer att berätta lite för oss om entreprenörskap och hur man hittar sin plats i den franska lyxmodebranschen. Besöket efterföljs av ett gemensamt glas i närheten av ateljén. Begränsat antal platser.

17 november 20.00 Webbinarium (via zoom) med Kerstin Östermarker, Customer Fulfilment Manager IKEA Frankrike. Tema : 4-rummaren som managementmetod

Följ oss gärna i våra olika kanaler för att hålla dig uppdaterad på eventuella förändringar och nya events, samt för att få andra nyheter från oss eller våra systeravdelningar runt om i världen.

(*Med reservation för eventuella ändringar i programmet beroende på den aktuella sanitära situation i Frankrike )

www.sweaarkiv.org/paris
https://www.facebook.com/SWEAProfessionalParis https://www.instagram.com/sweaprofessionalparis/

SWEA Pro Program som varit

September

16 september 19.00Tillbaka-till-stan nätverksträff/mingel. Gemensamt event med SWEA Paris och SWEA Professional Paris.
Platts : Svenska Klubben i Paris.

Juli

8 juli (torsdag) WOJO, den franska aktören som erbjuder smarta och flexibla lösningar till kontor och arbetsmiljöer, bjuder till invignings event  med After-work kl 19:00-22:00 -25 rue de Tolbiac Paris 13

Juni

22 juni (tisdag) Webbinarium med Annika Mohr Storfält, Global Sustainability Director, Balenciaga och Magdalena Svensson,Partner, IK Investment Partners kl 20:00 via zoom

Maj

25 maj (tisdag)  Workshop på temat Konfliktlösning med Anna Hultgren och Cajsa Wertén kl 20.00

5 maj (onsdag)  Nätverksträff via Zoom kl 20.00

April

13 april (tisdag)   Inbjuden talare Kjell A. Nordström (A webinar hosted in partnership with Cercle Suédois, Swedish Business, Policy Forum Paris and Swea Professional Paris).

1 (torsdag)        Workshop på temat Entreprenörskap. Värdinna: Caroline Lalisse – Ewerlöf

Mars

16 (tisdag)         3 regioner – Nätverksträff via zoom

4 (torsdag)        Årsstämma: lansering Swea Professional Paris 

 

, ,